PEMBERITAHUAN

SILA KUNJUNGI LAMAN WEB KAMI UNTUK INFORMASI TERBARU TENTANG PROGRAM ILMU HIKMAH.

Jumaat, 17 Ogos 2012

Dompet Energi Penderas Rezeki

DOMPET ENERGI PENDERAS WANG
Dompet 
Dompet Energi
Dompet Bio Magnetik
Dompet Penderas Rezeki
Dompet Pemanggil Wang
Dompet Pelancar Rezeki
Dompet Pelaris Usaha
Dompet Asmak
Dompet

Dengan rahmat, pentunjuk dan keizinan dari Allah SWT kami tunaikan impian anda untuk memiliki dompet saranan yang telah diselaraskan dengan gelombang kekayaan diri yang bertindak menarik gelombang energi wang di setiap penjuru alam supaya wang sentiasa ada dalam dompet anda.

Dompet yang telah diselaraskan dengan energi wang (kekayaan) diolah secara spiritual serta riyadhoh ilmu al-hikmah tingkat tinggi, dan doa-doa khusus kerezekian. Doa-doa khusus kerezekian meliputi bacaan ayat-ayat al-Quran terpilih, selawat dan asma ul-husna yang berenergi tinggi.

Dompet Energi Penderas Rezeki digunakan sebagai saranan untuk menarik wang dari setiap penjuru alam

AMARAN : Dompet Energi Penderas Rezeki ini hanyalah sebagai suatu ikhtiar dan JANGAN menganggap dompet ini yang memberi rezeki kepada anda.

Dompet Energi Penderas Rezeki ini sesuai untuk semua agama, lelaki mahupun wanita dan boleh terus digunakan tanpa perlu dibaca amalan-amalan tertentu.

Dengan sarana Dompet Energi Penderas Rezeki ini, insya Allah ianya berupaya untuk mendatangkan rezeki berupa wang yang luarbiasa mengalir deras kepada anda.

Insya Allah dengan memiliki Dompet Energi Penderas Rezeki ini maka anda tidak akan kehabisan wang, akan bebas dari masalah kewangan serta boleh membayar kesemua hutang-piutang dalam masa yang singkat.

Dompet Energi Penderas Rezeki ini sesuai untuk semua golongan seperti pelajar, usahawan, suri rumah, pekerja (sendiri ataupun makan gaji), penganggur dan sebagainya.

Dengan kuasa Allah SWT yang Maha Agung, Maha Kaya, Maha Pemurah, Maha Pemberi, Maha Pengasih dan sesungguhnya selalu memberikan rezekiNya untuk kebaikan kita semua, terlebih bagi anda yang memiliki niat besar untuk cepat melunasi hutang, sementara berbagai keperluan anda sekeluarga sangat mendesak, dengan kuasa dan kehendak Allah SWT akan segera memperoleh rezeki khusus yang dulunya sulit atau belum saudara dapatkan.

Insya Allah menjadikan anda:
  • Dimudahkan segala urusan
  • Kesejahteraan dan dermawan
  • Keselamatan dari kejahatan fizikal
  • Keselamatan dari sihir & sejenisnya
  • Makmur berlimpah rezeki berupa wang
  • Memudahkan dalam pencarian prospek
  • Memudahkan dalam penjualan/pelarisan
  • Memudahkan dalam perbincangan perniagaan
  • Keselamatan dari ilmu gendam hitam dan sejenisnya
  • Menambah simpati atasan dan merealisasikan perniagaan
Dengan ijabah keridhaan allah SWT menuju masa depan cerah berlimpah rahmatan lil alamin.

Dengan keberhasilan yang terus didapat tersebut, kian dekatlah dengan allah swt, dengan solat berjamaah di masjid, membantu fakir miskin, yatim piatu, orang kelainan upaya (OKU), berzakat, berinfaq dan sedekah.

Sentiasa bergaul, dengan rendah hati yang ramah dan tidak sombong.

HARGA DOMPET ENERGI PENDERAS WANG :
BIASA : RM 290.00 RM 222.00

PERCUMA :
1) Wang Asma Bio Magnetik (untuk disimpan di dalam dompet) (bernilai RM100.00)
2) Pengijazahan "Doa Pembuka Pintu Rezeki" - Amalan Asma ul Husna mengandungi rahsia kemujaraban dan keberhasilan bagi yang mengamalkannya dengan jiwa yang istiqamah. Amalan Asma ul Husna yang sangat ampuh untuk menarik dan melancarkan rezeki, bagaikan air yang mengalir datang dari semua penjuru dengan usaha zahir & batin. (bernilai RM150.00)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

CARA PEMBAYARAN

CIMB BANK
No Akaun : 1601 0008 9455 27

MAYBANK
No Akaun : 1621 0697 4760

RHB BANK
No Akaun : 1180 6500 0259 82

KAD KREDIT / PAYPAL
Emel : mohdsalman@yahoo.com

# Semua pembayaran atas nama Mohd Salman bin Salleh

"Program Kerezekian Agung Disusun Khusus Untuk Melancarkan Rezeki Anda Serta Bertindak Sebagai Booster Untuk Mempertingkatkan Hasil Usaha Anda, Bahkan Sebagai Aura Penderas Rezeki."